Klop de room halfhard op en vermeng er 1 eetlepel graantjesmosterd onder. Leg de vis op een ingevette ovenplaat en bestrijk hem met de dikke room. Verwarm de oven op 200°. Snij de wortel in fijne julienne (reepjes) en verdeel de bloemkool in kleinere bloempjes. Kook de groenten samen kort in gezouten water. Kook de aardappelen gaar. Laat de vis 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven (220°) bakken. Schik de groenten op de borden, verdeel de vis en giet er het braadsap over. Serveer hierbij de gekookte aardappeltjes.
Piet Rogiers - Grade
Filip Van Gansbeke - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Recept : Koen van den Broecke Restaurant Oranjehof Sint-Denijs-Westrem
Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem
Comme chez Soi - Brussel
Eddy Jonckheere - Restaurant Waterzooi
William Wostijn - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Kelly De Bruycker - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Restaurant Loncin - Antwerpen
Nick Coppens - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Wim De Bruyne - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Piet Rogiers - Grade
Benny Haegeman - Technisch Instituut Tweebruggen - Gent
Metro – Cash & Carry Belgium – Horeca Magazine feb 2009
Radio 2 - Recept van de dag
Aangepast naar Smaak 53, jaargang 12, juni-juli-augustus 2010 (pag 31)