Salade van jonge groentjes met Stropkes mosterd vinaigrette
Ingredients
  • 6 jonge wortels
  • 6 jonge raapjes
  • 1 kleine courgette
  • 40 tal fijne boontjes
  • 20 peultjes
  • 20 fijne groene asperges
  • 2 tomaten bosje pijpajuintjes
  • 1 teentje knoflook
  • 8 kleine tomaten

Voor de vinaigrette:

  • 5 soeplepels arachideolie
  • 1 soeplepel alcoholazijn
  • halve soeplepel Stropkes mosterd
  • zout en peper van de molen
Preparation

De groentjes wassen, schillen, koken in licht gezouten water. Daarna afkoelen in koud water. Vermeng de olie, azijn, mosterd, peper en zout. De groentjes eventjes opwarmen met roomboter en mengen met de Stropkes mosterdvinaigrette.


Realisation

Koen van den Broecke - Restaurant Oranjehof - Sint-Denijs-Westrem