Heel wat grote en kleine restauranthouders hebben Tierenteyn mosterd als vaste waarde in hun keuken. Velen van hen zijn bereid gevonden om hun geheim(en) prijs te geven aan Tierenteyn.

Hierna vindt U enkele suggesties …
Gebakken varkensoester met Gentse mosterdsaus, spekaardappeltjes en dobbelsteentjes van worteltjes en komkommer
 
Gebakken kalfsnieren, oesterzwammen en nieuwe aardappelen
 
Gegratineerd kabeljauwhaasje met zwarte tagliatelle
 
Salade van jonge groentjes met Stropkes mosterd vinaigrette
 
Winterse varkenshutsepot met Gentse mosterdboter en peterselie
 
Flan van asperges en gedroogde Ganda ham met zachtgekookt eitje, roquettesla en Vlaamse vinaigrette met Ferdinand Tierenteyn Stropkesmosterd
 
Lamshammetje in kruidenkorst met krokante groentjes in brickdeeg, saus afgewerkt met Ferdinand Tierenteynmosterd à l’ancienne
 
Gebruinde kalfzwezerik, andijviegratin met bonekruid en graantjesmosterd Ferdinand Tierenteyn
 
Kabeljauw met korstje van Ferdinand Tierenteyn mosterd
 
Lamsfilet met groentenboeket, tijm en Ferdinand Tierenteyn mosterd
 
Torentje van wijting en fijne groenten op een spiegel van saffraan-mosterdsaus
 
Rugstuk van wild konijn met Gentse mosterd
 
Tarbot met korstje van mosterd en lavendel, tagliatelle van prei, fijne couscous met groene kruiden, sausje van acaciahoning en een coulis van rode paprika’s
 
Salade van Gentse kop met Tierenteynmosterd
 
Scampi’s met een mosterd-kaassausje
 
Kabeljauwfilet ‘Royal’ met graantjesmosterd
 
Gepaneerd en gebakken jonge duif op een bedje van tuinbonen en groene kruiden met een sausje van Tierenteynmosterd
 
Suprême van tarbot met korstje van mosterd-basilicum
 
Broodje met komkommer en garnaaltjes
 
Aperitiefhapje met gerookte zeepaling en mayonaise van graantjesmosterd
 
2010 © Ferdinand Tierenteyn - Gent